Victoria clară de la Reșița a oferit Pâncotei un moral mai bun după toate problemele prin care a trecut în această iarnă. Având în vedere că urmează și o deplasare extrem de dificilă, la Mioveni, „șoimii” au toate motivele să spere într-un nou rezultat pozitiv.
Până una alta, transferurile făcute în această iarnă și-au demonstrat toate utilitatea. Absolut toți cei cinci jucători sosiți în „alb-negru” au primit minute la Reșița, trei dintre ei punându-și serios amprenta pe rezultatul final din postura de titulari. Chiar dacă nu a avut mult de lucru, portarul Cioară a scos excelent cele două mingi grele trimise de Anghel și Kis. Crișan și Marius Ion au punctat la debutul lor, în timp ce Vasi a arătat că are o gleznă fină în cele 30 de minute cât a evoluat. În fine, Cornel Suciu și-a făcut execelent treaba la „închidere”, ținându-i locul lui Pavel, care în cazul unui avertisment luat pe final ar fi fost suspendat la Mioveni.
La finalul disputei de la Reșița, Ionuț Popa chiar a ținut să vorbească despre „sângele proaspăt” de la echipă, sau mai precis despre trei dintre achiziții. „Crișan are doar șapte antrenamente cu noi,  ne-a dat peste cap absența lui Pascariu. Într-un moment în care echipa era aproape făcută, a venit accidentarea sa mai veche, a recidivat și am fost nevoiți să apelăm la un fundaș central care nu a făcut multă pregătire cu noi. Dar, calitatea lui s-a văzut rapid, nu numai că și-a făcut treaba în atac, dar ne-a și ajutat cu un gol. Apoi, Marius Ion s-a antrenat toată iarna cu noi, dar mă bucur că s-a integrat în echipă atât de repede. Este un atacant care știe să plece pe culoare, specluează combinațiile, e un jucător rapid, care ne va ajuta în campionat. Vasi are notorietate, vine totuși de la
Manchester City, campioană a Angliei. Îl cunosc de la opt, zece ani și asta pentru că în vacanța de vară mai mergeam să lucrez cu grupa sa de copii. Eram solicitat de Cristi Păcurar și l-am remarcat încă de atunci pe Vasi, alături de alți jucători. Mă bucur că a venit la noi, sper să aibă un randament bun, el practic acum a debutat în fotbalul românesc la nivel de seniori. Dacă facem comparație Manchester City – Șoimii Pâncota, e un regres. Are, însă, doar 18 ani, iar dacă va juca constant și se va remarca, va putea ajunge din nou sus, cel puțin în Liga 1. E un jucător cerebral, mi-a spus că pe postul său au fost aduși alți jucători străini și i-a fost greu să se impună”, a precizat „Mister”.

Recomandările redacției