popa2Chiar dacă se spune că ultima impresie contează, pâncotanii nu au reușit să strângă rândurile pentru vizita celor de la FC Caransebeș. Deși, la un moment dat, „șoimii” au reintrat în meci și chiar puteau trece în avantaj, per ansamblu, bănățenii au fost mai buni și au meritat cele trei puncte.
La final, Ionuț Popa a recunoscut pe undeva superioritatea adversarilor, deși a ținut să sublinieze că: „La faza eliminării lui Vladu s-a rupt jocul pentru că am rămas în zece, iar ei au marcat lovitura liberă dictată. A fost un moment perfect pentru ei,  mai ales că până atunci meciul a fost echilibrat. Dacă nu exista acel episod se putea întâmpla ca şi noi să mai marcăm, iar rezultatul putea fi altul acum. Dar, nu am ce să le reproşez jucătorilor, ei și-au făcut cu brio datoria. Merită felicitaţi pentru că au avut un play-out bun până acum și au îndeplinit un obiectiv îndrăzneţ pentru acest orăşel. De fapt, ambele echipe au demonstrat că merită să rămână în Liga a II-a”.
„Mister” a acuzat și ratările, punându-le, ca și faza la care s-a pierdut ușor mingea, iar Vladu a făcut fault de ultim apărător, pe seama lipsei de miză. „Așa sunt jucătorii, se mai relaxează. Un antrenor gândește altfel decât fotbaliștii. El vrea ca echipa lui să câștige mereu, dar nu e el în teren să facă mai multe. Într-adevăr, conta și ultima impresie, dar, până la urmă, lipsa mizei reale a contat mai mult în defavoarea noastră”, a adăugat Popa.

Recomandările redacției