Următorul adversar al „Bătrânei Doam­ne” a jucat miercuri în Cupa României 120 de minute, iar pe puncte va evolua de abia duminică, de la ora 11, pe „Motorul”. Ionuț Popa nu poate uita că în urmă cu aproape o lună de zile, UTA o găzduia pe Poli Iași tot în Cupă, meciul s-a decis tot după prelungiri, iar sâmbătă intra din nou pe teren contra Baloteștiului, în campionat. „Faptul că au jucat prelungiri miercuri nici nu mai contează, atâta timp cât joacă la Arad doar duminică. Pe mine chiar mă surprinde că se joacă așa. Și noi am cerut Federației să jucăm duminică cu Baloteștiul, dar a trebuit să cerem acordul adversarilor, care au spus nu. Acum pe noi de ce nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem să jucăm mai târziu, adică la ei se poate și la noi nu? Cine decide aceste lucruri, televiziunile? Pai drepturile TV de la Liga a II-a nici nu se compară cu cele de la Liga I și acum îi înțeleg și eu pe conducătorii noștri când nu au mai dorit să se transmită partide de la Arad sau Șiria anul trecut”, a punctat antrenorul „roș-albilor”.
Ionuț Popa a mai anunțat cinci absențe mari și late pentru disputa cu „șepcile”, iar un al șaselea jucător e incert. „Lipsesc cinci jucători pe care aș fi vrut să-i văd titulari la acest meci. Sunt cei trei accidentați mai vechi (n.a. El Hasni, Matei și Stahl), a apărut și Bodea, care se antrenează odată la două zile din cauza problemei netratate la genunchi, plus Petra, care e suspendat. Așa că, probabil, vom ape­la la copiii de 17 ani să completăm lotul, poate să fie și titulari dintre ei”, a mai explicat Popa.
Altfel, gruparea fanion a Aradului a decis să schimbe programul de comercializare al biletelor pentru disputa cu Universitatea Cluj. „Datorită interesului crescut pentru meciul de duminică, venim în întâmpinarea suporterilor cu un programul extins al biletelor”, a explicat Codru Grădinariu, directorul executiv al UTA-ei.
Așadar, programul vânzării biletelor pentru UTA – U Cluj este următorul:
Vineri (orele 10-17) – sediul clubului din Calea Victoriei, nr. 20
Sâmbătă (orele 10-13) – sediul clubului din Calea Victoriei, nr.20
Duminică, de la ora 10, la stadionul „Motorul”
15 lei e prețul unui tichet, iar elevii plătesc 5 lei.

Recomandările redacției