Popa: „Rezultat obținut cu noroc după un joc slab, mă deranjează atitudinea unor jucători care nu depun efort”

0
356

UTA nu a arătat deloc bine contra celor de la Energeticianul, cu probleme mari în special la mijlocul terenului. Punctul a fost obținut pe final, cu golul lui Manea care a provenit de la o centrare a lui Janos dintr-o lovitură liberă obținută tot de acesta.
Ionuț Popa nu a ocolit realitatea la finalul partidei, problemele echipei sale fiind destul de evidente. „Un rezultat obținut cu noroc la o fază fixă după un joc slab al nostru, neașteptat de slab. Facem cantonament, ne pregătim, dar nu jucăm. Mă de­ranjează atitudinea unor jucători care nu depun efort, evaluarea este permanentă, așadar totul este în mâna lor. Doar ei decid dacă vor rămâne sau nu la echipă. Nu am atacat, nu am reușit să ducem mingea spre poartă în prima repriză, toți îi pasau doar lui Hrezdac, de parcă săracul copil era Messi, puneau presiune pe el”, a remarcat imediat după meci experimentatul tehnician al „Bătrânei Doamne”.
Exact în urmă cu două săptămâni, UTA lua un gol tot pe o eroare al celui mai experimentat jucător din lotul său. „Golul nostru a fost o greșeală imensă a lui Enescu. Dacă unui jucător de 30 de ani, care are sute de meciuri în prima ligă și în străinătate, trebuie să îi explici cum să joace într-o zonă sau alta, devine complicat pentru toată lumea. Asta e, măcar nu am pierdut. Nu știu dacă este un punct de moral, noi în ultimele patru etape am pierdut doar la Târgoviște. Încercăm să obținem câte ceva din fiecare meci, dar nu reușim de fiecare dată” a adăugat Popa.
După intrările lui Janos și Rafael Iuga, UTA avea nu mai puțin de 5 juniori pe teren, situație datorată în special absențelor numeroase din lot. „Am riscat astăzi cu juniorii, dacă nu era o problemă cu cartonașele lui Benga, poate făceam alte schimbări și intra chiar și Miculescu. Lotul este restrâns, avem jucători accidentați, iar problema la noi este apărarea. Dar, în general sunt lacune multe în joc. Întârziem mult, nu se mișcă jucătorii în față, pasăm greșit”, a mai recunoscut „Mister”.
Săptămâna viitoare urmează derby-ul cu ASU Politehnica, iar situația e una cât se poate de clară. „Nu știu dacă echipa este în regres, dar trebuie să câștigăm la Timișoara” a fost prima remarcă a lui Popa referitoare la meciul toamnei pentru suporterii arădeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.