De marți după-amiază, la antrenamentele „Bătrânei Doamne” a apărut un fundaș central masiv, cu experiență, pe care Ionuț Popa l-a solicitat conducerii clubului din prima zi în care a preluat șefia staffului tehnic al arădenilor. Stevan Markovic e muntenegrean, are 30 de ani, 1,95 metri înălțime și vine dintr-un campionat exotic. Până în această iarnă, fotbalistul a evoluat în Maldive, la New Radiant Sports Club. Anterior, Markovic a mai trecut pe la echipe din țara natală și Serbia, ca: OFK Grbalj, Mornar Bar, OFK Beograd, Sindjelic Belgrad, FK Decic Tuzi și FK Lovcec.
Deși, la prima vedere, masivul fundaș aduce un plus clar într-o apărare și așa redusă numeric, stafful tehnic al „roș-albilor” nu a dat încă undă verde pentru legitimarea sa, urmând să-l mai vadă la câteva antrenamente. Așadar, la Balotești, UTA se va prezenta, probabil, cu același cuplu de fundași centrali, Alex Manea – Mihai Roșca.
Fiind muntenegrean, dintr-o țară nemembră a Uniniunii Europene, Markovic nu blochează finanțarea clubului arădean din bani publici.

Recomandările redacției