Popa susține că team-managerul Costea a dorit să-l schimbe înainte de primul meci al sezonului

0
640

Lotul UTA-ei pentru stagiunea 2018-2019 a fost aplaudat și încurajat pe „Motorul” de susținătorii „Bătrânei Doamne”. De la eveniment a lipsit tocmai team-managerul echipei, care, după cum vă spuneam în urmă cu o săptămână, a devenit un corp străin la gruparea din Calea Victoriei. Marian Costea a fost, totuși, la Arad și, după cum ne-a și informat telefonic joi după-amiază, a intermediat sosirea unor posibili investitori portughezi la UTA. Discuțiile, însă, au fost generaliste, fără finalitate și – probabil – așa și vor rămâne, ca de altfel multe altele din această vară și nu numai.
La finalul serii de joi, Ionuț Popa a vorbit ironic la adresa lui Costea, căruia i-a și interzis să mai vină pe la echipă după ce a ratat transferurile lui Gugu și Ciobanu. În plus, ca și restul „oficialilor” utiști, „Mister” aștepta o infuzie de capital privat de la oamenii de afaceri sau societățile comerciale cu care fostul condu­cător de la Scornicești, Brașov sau Dinamo susținea că e în legătură strânsă. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, antrenorul arădenilor nu-i mai vedea rostul la club lui Costea. „Am semnat contractul de abia azi (n.a. joi), fiindcă am așteptat știrile noi. Domnul Costea a anunțat că vine cu investitori și antrenori și nu am vrut să semnez înainte de orele 14-15. Dar nu a venit semnalul, nu a mai apărut nimeni. Domul Costea nu este nici acum aici (n.a. la Motorul), directorul executiv mi-a spus că domnul Costea și-a dat, probabil, seama că a mințit și că a făcut greșeli. A vorbit chiar și cu liderul galeriei și a promis că schimbă antrenorul. Am stat și eu și domnul Meszar ca pe jar că vine Costea cu investitorii și antrenorii și ne dă afară, dar am scăpat în cele din urmă”, a spus pe un ton ironic Ionuț Popa.
Experimentatul tehnician a oferit și detalii despre înțele­ge­rea semnată cu „Bătrâna Doamnă” până în vara anului viitor. „Am o clauză clară. Dacă vreau să plec mai repede de un an, trebuie să-i dau o sumă mare de bani clubului UTA. Domnul Meszar nu dorea, eu am pro­vo­cat această clauză destul de mare, pe care nu cred că mi-o permit. În schimb, dacă eu sunt dat afară, trebuie să fiu plătit pentru tot anul”, a menționat experimentatul tehnician arădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.