Popa: „Un rezultat de egalitate era echitabil, dar fotbalul este uneori nedrept”

0
360

Pentru prima oară în acest sezon, UTA a pierdut un meci oficial pe teren propriu și a făcut-o chiar în fața formației pe care și-a propus să o întreacă în fruntea clasamentului ligii secunde.
Barbu a marcat singurul gol al unei partide destul de închisă, cu 12 minute înainte de final, la singura acțiune creată de vizitatori în repriza secundă. De altfel, Ionuț Popa nu a avut ce să le reproșeze jucătorilor săi. „Deși am pierdut acest joc, vreau să îmi felicit fotbaliștii pentru modul în care s-au dăruit și pentru faptul că meritau poate chiar victoria. Am întâlnit un adversar care, în repriza a doua, a ajuns o singură dată la poartă, când au dat gol. O fază pe care eu i-am reproșat-o arbitrului, pentru că a fost un fault clar la Vădrariu. Noi am ratat mult în repriza a doua, Pop a trimis peste poar­tă cu capul, Oprea a preluat greșit în careu, Coulibaly a tras în capul unui adversar din pozi­ție bună. Pur și simplu, mingea nu a intrat în poartă, deși în ultimele minute am forțat și am jucat cu trei fundași centrali. Un rezultat de egalitate era echitabil, dar fotbalul este une­ori nedrept și am pierdut. Mi-aș fi dorit o victorie pentru moralul echipei”, a menționat experimentatul tehnician al „Bătrânei Doamne”.
După câteva etape în care nu a mai pomenit de cavalerii fluierului, Popa a izbucnit din nou. „Sunt dezamăgit de maniera de arbitraj, nu l-am înțeles deloc pe «central». A fost exigent de două ori cu Benga la un aut, dar când jucătorii lor au făcut faulturi din spate și hențuri clare n-a luat nici o măsură. Se impunea clar o eliminare la ei încă din prima repriză și mă refer la faultul asupra lui Rus și hențul ce ar fi trebuit să aducă al doilea cartonaș la unul dintre fotbaliștii lor. Adversarii noștri au fost pe teren doar în prima repriză, în partea a doua am dominat dar nu am reușit să înscriem, dacă erau în 10 oameni poate era altul rezultatul”, a adăugat „Mister”.
„Principalul” UTA-ei a recunoscut că: „Absența lui Costin a contat enorm, a trebuit să schimb posturile și perechile pe lateral. Nu sunt mulțumit de jucătorii care au intrat de pe bancă, mai ales de Janos, care nu știu când va juca la un nivel mulțumitor. De fapt, sunt dezamăgit că unii jucători care au pretenția să joace nu își dau silința când întră în teren”.
Înainte de a închide conferința de presă de după meciul de sâmbătă, Ionuț Popa a ținut să remarce „prestația” ireproșabilă a spectatorilor arădeni: „Mulțu­mesc publicului care a fost admirabil și astăzi. A susținut echipa într-un mod deosebit, pe care îl vezi doar la echipe cu prestigiu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.