Popescu: „Încercăm să compensăm experiența UTA-ei cu entuziasmul nostru”

0
193

popescuSâmbătă, pe „Cluj Arena” va avea loc unul din derby-urile de tradiție ale fotbalului românesc. Universitatea Cluj și UTA Arad se află în plin proces de reconstrucție, prima trecând prin mecanismul dificil al insolvenței, în timp ce „Bătrâna Doamnă” a intrat în al treilea an al unui proiect nou.
Antrenorul clujenilor este un fost jucător al Aradului, Marius Popescu care prefațează această confruntare: „Este un meci extrem de important și cu o tradiție bogată în spate. Două echipe cu o istorie frumoasă vor sta față în față într-o confruntare foarte dificilă pentru ambele părți. Noi am intrat acum într-o stare de siguranță financiară, avem un moral bun și încercăm să facem o treabă cu acești copii. Am urmărit parcursul UTA-ei din această vară, am văzut că s-au întărit și vom avea parte de un meci greu. Cunosc foarte bine staff-ul de acolo, cu Roli (n.a. Nagy) și Cristi (n.a. Todea) am fost chiar colegi, am jucat împreună. Știu ce gândesc, deci știu în linii mari la ce să mă aștept“.
U Cluj nu a aliniat în prima etapă niciun fotbalist peste 22 de ani, în timp ce UTA a abordat meciul cu Mediașul cu un titular de 16 ani. „Eu îi cunosc bine pe acești juniori ai noștri, am lucrat cu ei la grupele clubului de ani buni de zile. Știm însă că experiența unor jucători de la UTA poate fi decisivă în momentele cheie ale partidei, la faze fixe sau cine știe. Dar, vom încerca să compensăm această lipsă de experiență cu entuziasm. Sper ca acești tineri jucători să înțeleagă șansa pe care, crescând într-un mediu profesionist. E biletul lor spre fotbalul de performanță”, a adăugat fostul atacant.
„Îl întâlnim pe Marius Popescu, fost coleg și actual prieten, știu că își va motiva la maxim tânăra echipă”, a menționat și Sorin Botiș înainte de „duelul” cu „Papi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.