poloAMEFA Arad a avut patru reprezentanţi la lotul naţional de juniori, parti­cipanţi la Campionatul European şi Campionatul Mondial. La această din urmă întrecere, România a ocupat un merituos loc 6.
Lucrurile curg frumos pentru gruparea arădeană: în Superliga Naţională, băieții lui Cristian Cosma au şanse mari de a ajunge în careul de aşi. De asemenea, la juniori mari, AMEFA poate urca pe podium, lucru care s-a întâmplat sezonul precedent, când echipa antrenată de același Cristian Cosma a ocupat locul 3. Cireaşa pe tort a fost pusă recent, când în lotul lărgit al Naţionalei de seniori a ţării noastre a fost inclus portarul David Săcui. Tânărul arădean (18 ani) este de doi ani singura variantă viabilă pentru poarta echipei CS AMEFA. Arădeanul s-a aflat în lot la pregătirile pentru jocul cu Rusia. În discuţii pentru lotul lărgit s-a aflat şi un alt coleg al lui Săcui, Levente Vancsik. La Naţionala de juniori şi la echipa de club, alături de Săcui şi Vancsik, se mai află şi alţi doi oameni de bază, Laza şi Gergeyfi.
Sâmbătă, cu Sportul!
Poloiștii încep, sâmbătă, duelul cu Sportul Studențesc din sferturile de finală ale Superligii. Prima confruntare e programată la 16,30, iar pe pagina de facebook a clubului băieții fac un apel la arădeni să vină să-i susțină: „Vă așteptăm în număr cât mai mare!”.

Recomandările redacției