„Bătrâna Doamnă” rămâne cu cea mai bună apărare a Ligii a II-a și după deplasările de risc maxim de la Cluj și Pitești. Arădenii au 9 goluri încasate, tot atâtea cât are și ASU Poli după
anularea înfrângerii (0-1) cu Daco-Getica.
În cele 180 de minute bifate pe „Cluj Arena” și „Nicolae Dobrin”, Florin Iacob a fost învins o singură dată, pe finalul disputei cu Universitatea de devierea nefericită a lui Andrei Rus. La Pitești, goal-keeperul „Bătrânei Doamne” a avut un meci ceva mai liniștit decât miercuri, având un singur șut pe spațiul porții sale, cel din prelungiri, al lui Năstăsie. „E bine că nu am fost atât de întrebuințat pentru că am intrat pe teren acuzând o întindere. După încălzire nu am mai simțit mare lucru și s-a hotărât să joc, e bine că am dus la bun sfârșit acest meci și nu dat în altele și anume o ruptură musculară. Și așa suntem loviți de multe accidentări, mai în poartă trebuia să avem una. Eu zic că echipa a reacționat bine după dezamăgirea trăită pe finalul meciului de la Cluj. Au fost nervi, supărare, dar după ce am vorbit între noi, am pregătit foarte bine acest meci. Adversarul nu ne-a pus mari probleme, mai aproape de gol am fost noi, dar trebuie să ne mulțumim și cu atât”, a spus apărătorul buturilor utiste.
UTA adăugă în clasament două puncte după meciurile săptămânii în eșaonul secund. „Tot timpul poți și vrei să faci mai mult, mai ales dacă joci la UTA, însă sunt situații în care ești nevoit să ții cont de mai multe aspecte. Factorul fizic, respectiv oboseala acumulată în meciuri și pe drumuri, sau adversarii, mai ales când aceștia au și ei o anumită cotă și mai joacă și pe propriul teren. Și nu am fost departe de măcar o victorie în aceste două meciuri. La Cluj am fost egalați pe final, iar aici eu zic că am dominat teritorial partida și vă spun asta fiindcă aproximativ 75-80 de minute am stat undeva pe linia careului de 16. Asta a fost să fie, până la urmă rezultatele sunt pozitive, iar UTA e pe loc promovabil cu cea mai bună apărare și cel mai bun atac”, a adăugat Iacob.
Pe de altă parte, portarul „roș-albilor” atenționează: „Aceste două puncte sunt prețioase doar dacă o învingem miercuri pe Gloria Buzău. Și, având sprijinul mi­nunaților noștri suporteri, sunt convins că câștiga. Cu mine sau fără mine pe teren, asta rămâne de văzut. Luni voi face un
examen ECO și, în funcție de ce spune acesta și de cum mă voi simți eu, voi decide împreună cu antrenorul cu portarii ce este de făcut. Dar, poarta UTA-ei e oricum pe mâini bune și cu Mirel Bolboașă pe teren. Sunt zilnic cu el și văd cum se pregătește și ce calități are”.
Florin Iacob a apărat în toate partidele oficiale ale UTA-ei în prezenta ediție a ligii secunde, încasând 7 goluri, între care unul din penalty. A. Rus și Fl. Ilie l-au învins și ei pe portarul arădenilor, cu devierile nefericite din disputele cu U. Cluj și CSM Reșița.

Recomandările redacției