Dintr-un moment într-altul, pe site-ul Federației Române de Fotbal urmează să se afișeze decizia Comisiei de Etică și Disciplină referitoare la scorul din returul barajului de promovare dintre Crișul Chișineu-Criș și Pe­trolul Bustuchin. În absența Ambulanței la teren și neînceperea meciului de sâmbăta trecută, aceasta nu poate fi decât 3-0 în favoarea campioanei județene arădene, care, cu scorul general de 7-0, va fi admisă oficial în eșalonul terț.
După cum recunoșteau chiar sâmbătă, cei de la Chișineu-Criș spuneau că se vor pune rapid pe treabă privind strategia pentru primul campionat de Liga a III-a după o pauză de 34 de ani. Îna­inte de toate, trebuie spus că Florin Lazăr, a făcut un pas îna­poi. De altfel, fundașul orădean de 38 de ani a avertizat încă din iarnă, când a venit la Crișul, că nu va mai continua și la nivelul Ligii a III-a și așa s-a întâmplat. „Am mai decis să ne despărțim de fundașii laterali Drăgan și Morariu, dar și de mijlocașul Covaci. Le mulțumim tuturor pentru aportul adus la promovarea echipei și le dorim baftă pe mai departe”, a transmis Daniel Cherecheși.
Dar, managerul nou-promovatei de pe malul Crișului Alb a operat și primul transfer al verii. Dalin Alexandru Munteanu (21 de ani), fost portar al celor de
la Național Sebiș în sezonul 2016-2017, a semnat cu „alb-albaștrii”, creându-i o concu­rență serioasă lui Mucha. Fotbalistul crescut de CSS Drobeta Turnu Severin apărase poarta Ripensiei în Liga a II-a în turul cam­pionatului, dar o accidentare gravă l-a scos din circuit până la finalul stagiunii.
(C.M.)

Recomandările redacției