Portarul Svedkauskas a spus adio UTA-ei după patru meciuri și şapte goluri încasate

0
289

Gruparea fanion a Aradului este pe cale să încheie operațiunea de curățare a lotului conform noii politici de austeritate instituită de conducerea clubului, dar ținând cont și de prevederea Consiliului Concurenței privind jucătorii străini. Tomas Svedkauskas este al șaptelea fotbalist care și-a încheiat amiabil conturile cu UTA în această iarnă, după Adili, Cârstocea, Asani, Florea, Scutaru și Păcurar.
Portarul lithuanian semnase cu arădenii la începutul lunii noiembrie 2017, a apărat în patru partide, în care a încasat 7 goluri, având partea sa de vină la două-trei dintre ele. În ultima confruntare a anului (0-0 în deplasarea de la Metaloglobus), goalkeeperul de 23 de ani a fost scos din primul „unsprezece” de Alex Barna, pentru ca de câteva zile „roș-albii” să-și asigure și serviciile lui Roberto Bodea.
„Conducerea clubului și portarul lituanian Tomas Svedkauskas au ajuns, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării. Îi urăm mult succes fotbalistului în etapele următoare ale carierei sale”, e anunțul postat pe pagina oficială a clubului UTA. Goal-keeperul de 23 de ani nici nu a mai participat la antrenamentul de ieri și a și părăsit țara.
Probabil, la începutul acestei săptămâni, va fi rândul lui Hanson Boakai să-și ia actele de la UTA, așa că mai rămân de rezolvat doar situațiile „renegațiilor” din tur, Mădălin Ciucă și Alin Buleică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.