kate_williamVestea că William şi Kate vor fi părinţi a captat atenţia presei mondiale. Nici nu se ştie dacă cei doi vor avea un băiat sau o fată, dar un tabloid britanic a publicat deja fotografii cu micuţul. Evident este vorba despre un portret realizat pe calculator şi bazat pe trăsăturile părinţilor.

În viziunea Daily Mail, băiatul ar împrumuta din trăsăturile lui William, în timp ce o fetiţă ar semăna mai mult cu Kate.

royal_childNiciunul nu ar avea părul blond ca bunica lor, regretata prinţesă Diana, dar şi într-un caz şi în celălalt copilul ar avea ochii albaştri. Nu este exclus nici ca ducesa să aducă pe lume gemeni. Şi mai important este numele. Casele de pariuri au liste lungi cu preferinţe.

„Cred că sunt mai degrabă tradiţionalişti. Dacă vă uitaţi pe pariuri George, Victoria, Elisabeta, acest gen de nume, nume regale, sunt foarte populare, au cote între 10 şi 12 la 1.”, spune un agent de pariuri.

Odată venit pe lume, copilul lui William şi Kate va schimba şi ordinea succesiunii la tronul britanic, ar fi al treilea, după tatăl său şi înaintea unchiului Harry.

SURSA: http://www.realitatea.net/

Recomandările redacției