Mama Antoniei și-a schimbat poza de profil de pe pagina sa de Facebook, la o lună de la cumplita crimă comisă tocmai de concubinul acesteia. Sabrina și-a pus chipul angelic și nevinovat al fetiței ucise cu bestialitate de către tatăl ei vitreg, nimeni altul decât iubitul mamei sale, la care a atașat o fundă de doliu. Mesajele au curs la această postare, semn că poza Antoniei a emoționat pe toată lumea.

În urmă cu aproximativ o lună, poliția descindea în apartamentul în care a fost ucisă Antonia. Mama sa știa deja că fetița ei era moartă, dar polițiștii au găsit-o în momentul descinderii în pat, dormind liniștită, alături de cel care a ucis-o, tranșat-o și i-a dat foc, aruncând-o apoi, ca pe o măsea stricată, pe un câmp. Fetița avea doar patru ani și era un înger de copil.

Criminalul a spus în fața procurorilor că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă, fapt care l-a enervat. Într-un moment de furie, acesta a dat-o cu capul de perete.

Când a văzut că fetița nu mai respira, bărbatul a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. Ulterior, pentru că a văzut că tot nu își revine, a băgat-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă.

În tot acest timp, Sabrina, mama fetiței, se afla la maternitate, unde se pregătea să nască încă un copil.

Pedeapsa cu moartea

Florin Crișan este în prezent arestat.

După ce i-a ucis copilul, Florin Crișan i-a scris iubitei sale mesaje de iubire pe Facebook.

Tânărul de 23 de ani cu care mama fetiței avea o relație a scris mesajul duminică seara, la doar câteva zile după ce a ucis-o pe Antonia în casă, apoi a aruncat-o într-un geamantan, aproape de cimitirul din cartierul Bujac.

Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și mă respecți. Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Beniamin Crișan.

În urma articolelor apărute în Glasul Aradului, mii și mii de comentarii au fost scrise la adresa criminalului, în care se cereau reintroducerea pedepsei cu moartea pentru acesta.

Recomandările redacției