Postare pe facebook a unui cadru didactic de la „Moise Nicoară“: „Sper ca primarul mandibulă să nu mai trăiască mult …“

2
509
moise
Profesoara ţine mai mult la copaci decât la Falcă

Primarul Gheorghe Falcă a reuşit să o enerveze într-atât de mult pe o profesoară de la Colegiul Naţional Moise Nicoară încât aceasta nu s-a mai putut controla, manifestându-şi ura pe una din cele mai populare reţele de socializare. Protectoare a copacilor, profesoara de informatică este indignată de faptul că spaţiul verde al Aradului se reduce din ce în ce mai mult, găsindu-l vinovat în acest sens pe edilul oraşului. Întreaga postare apărută pe facebook a profesoarei arată în felul următor: „Sper ca primarul mandibulă să nu mai trăiască mult, să se chinuie cum ne-a chinuit el tot ce este spaţiu verde!!!!!!“. Într-o altă parte, profesoara mai are o postare: „Are mandibulă sigur o boală pe pomi, vezi ce a defrişat şi în faţă la Moise Nicoară!!!!! O fi căzut din unul când era mic????????“.

Delia Ilea predă informatică la Colegiul Naţional Moise Nicoară, iar prin postările sale pe facebook se arată o înfocată apărătoare a spaţiului verde. Dacă însă dorinţele fiecăruia sunt personale şi nu pot fi comentate, în schimb exprimarea lor în public trebuie făcută totuşi ţinându-se cont de o anumită decenţă, în special atunci când vorbim despre un cadru didactic angajat la cea mai importantă şcolă din Arad: Colegiul Naţional Moise Nicoară. În trecut, a predat şi la Colegiul Naţional Elena Ghiba Birta.

Maior Csaba, directorul Colegiului Moise Nicoară, ne-a declarat că nu este la curent cu cele postate de către profesoară, însă „dacă afirmaţiile sunt pe facebook atunci e problema personală a dumneaei. Postările pe facebook nu au nimic de-a face cu imaginea şcolii“.

De asemenea, Claudius Mladin, inspectorul şcolar general al judeţului Arad, a declarat că „nu pot eu să mă amestec în ceea ce postează fiecare cadru didactic pe facebook. O să cerem totuşi o informare de la şcoală pentru a vedea ce s-a întâmplat. Dacă acest lucru s-a petrecut în timpul orelor de curs, iar profesoara şi-a expus aceste convingeri în faţa elevilor atunci într-adevăr intră în competenţa noastră de a lua atitudine. Deocamdată însă acest lucru nu s-a demonstrat“.

2 COMENTARII

  1. Indiferent de modul de exprimare, intr-adevar cam dur al d-nei profesoare, este evident ca in Arad se duce, evident , o campanie de distrugere a spatiului verde, si asa extrem de redus. Ca sa nu spun de angajarea unor societati incompetente profesional si fara nici o urma de gust estetic la sa-zisa „toaletare” (ciuntire de o uratenie crasa – v. str. St. A. Doinas) a copacilor. In plus, absolut nici o initiativa de plantare masiva de arbori, de amenajare a noi spatii verzi mari, in conditiile in care exista mari zone care s-ar preta la asa ceva (ex. zona fostei fabrici de caramida, zona dintre Subcetate si Aradul nou etc.).

  2. Voi sunteti retarzi? In primul rand, e facebook si intimitatea trebuie respectata.In al doilea rand, cu ce a gresit? Oricum, activitatea profesionala nu trebuie sa fie afectat de ceva petrecut inafara orelor de curs, din moment ce asta s-a intamplat pe facebook, si va asigur eu, nu s-a intamplat in timpul orelor de curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.