postasiŞi poştaşii arădeni au fost alături de cei peste 2.000 de salariaţi ai CNPR care au protestat marţi, 12 februarie în Bucureşti.
Lucrătorii poştali au declanşat acţiuni de protest împotriva măsu­rilor de reorganizare anunţate de conducerea companiei, măsuri ce vi­zează atât tăieri de salarii, cât şi dis­ponibilizări.
Poştaşii au declanşat de câteva zile acţiuni de protest împotriva mo­dului în care este condusă Compania Naţională Poşta Română (CNPR). Aceştia dezaprobă cu vehemenţă măsurile de reorganizare anunţate de conducerea companiei, prin care aceştia au anunţat ca se vor desfiinţa zeci de oficii poştale din mediul rural şi urban.
Potrivit reprezentanţilor Sindica­tului Lucrătorilor Poştali din România, sindicaliştii vor continua mani- festările până când actualul mana­gement al Poştei Române va propune un program de consolidare a companiei, orientat pe creşterea de veni­turi, prin proiecte viabile. În cazul în care, compania arată că astfel de proiecte nu pot fi puse în practică, sindicaliştii propun schimbări în conducerea acesteia.
Liderul Sindicatului Lucrătorilor Poştali Arad, Ilie Tripa, a susţinut în câteva rânduri că dacă revendicările angajaţilor nu vor fi luate în calcul, vor fi declanşate şi proteste pe plan local. De asemenea, poştaşii iau în calcul organizarea unei greve.

 • Gligor Maria spune:

  A sosit timpul si pentru Posta Romana !

  Cred ca toti cetatenii ar trebui sa ia atitudine pentru a apara distrugerea acestei institutii de servicii publice deoarece pe toti ne va afecta inchiderea sau desfiintarea unor oficii postale ,urbane sau rurale.

  Sa nu raminem indiferenti si sa -i sustinem pe cei care ne bat la u
  s
  e si ne aduc scrisori ,avize,facturi,dar mai ales pensiile (asa cum sunt) pe orice vreme in fiecare anotimp!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției