Chiar dacă mai este destul timp până la Crăciun, sărbătoarea care ne face să dăruim și să fim mai buni, unii se gândesc încă de pe acum să facă fapte bune. Este și cazul unei tinere din Arad, Melinda, care inițiază o noua campanie  sub numele ,,Fi tu Moșul”. Darurile se vor oferi în perioada Crăciunului la copiii din orfelinatele arădene.  ,,Mi-am propus, cu ajutorul vostru, să fac o vizită la orfelinate unde să duc micuților  cadouri constând în dulciuri și jucării. Dar asta va fi posibil doar cu ajutorul vostru

De aceea vin iarăși cu o mare rugăminte să mă susțineți în continuare, pentru că doar datorită vouă, oamenilor cu suflet mare, am dăruit de-a lungul timpului zeci de zâmbete ”, spune tânăra.

Pentru a face și anul acesta o bucurie celor aflați în nevoi puteți contribui prin donații atât în bani cât și în produse. ,,Daca cineva nu dorește să doneze bănuți,   poate pregăti o mică atenție pentru copilași și voi trece eu pe la voi”, adaugă Melinda.  

Multă lume se confruntă în această perioadă cu probleme, fie din cauza bolii, fie din cauza banilor, dar asta nu ne împiedică să ajutăm spune tânăra.

,,Deși știu că tuturor ne este greu în momentul de față, sunt multi care și-au pierdut locul de muncă. Dar poate sunt persoane dornice de a face fericiți niste copilași care  nu știu încă ce înseamnă sărbătorile de iarnă”, adaugă femeia .

Arădenii care doresc sa ajute financiar sunt rugați să specifice în donație ,,sprijin pentru orfelinat”

Mai multe detalii   veți găsi pe grupul ,,Dăruim zâmbete” .

Modalități de a dona :

Transfer bancar BT

Padure Maria

RO25BTRLEURCRT0488509901 EUR SWIFT/BIG ( BTRLRO22)

RO75BTRLRONCRT0488509901 RON

https://www.paypal.me/melindamari

Recomandările redacției