Henry_CavillAdmirat de o întreagă lume, viaţa sa a fost mai puţin plăcută la începuturi, atunci când era alintat „Grăsanul”.

Actorul Henry Cavill îi dă viaţă pe ecran unui celebru supererou, Superman, în cea mai recentă peliculă a francizei, intitulată „Man of Steel”. Deşi acum e un pachet de muşchi care cauzează salivaţia incontrolabilă a femeilor şi a bărbaţilor deopotrivă, lucrurile nu au stat întotdeauna aşa pentru Henry.

Fiului unui agent de bursă şi al unei casnice, Henry a urmat cursurile unei şcoli de stat, acolo unde colegii i-au sancţionat kilogramele în plus alintându-l cu apelative injurioase precum „Fatty Cavill”.

Ca metodă de a face faţă hărţuirilor colegilor de şcoală, Henry s-a înscris la cursurile de actorie. Când avea 16 ani l-a cunoscut pe Russell Crowe, care a filmat secvenţe ale filmului Proof of Life la şcoala unde învăţa Cavill. Acesta şi-a făcut curaj pentru a-l întreba pe Gladiator cum poate deveni şi el actor. Russell i-a răspuns că secretul este dedicaţia. „Dacă vrei să faci actorie, trebuie să faci actorie”.

O săptămână mai târziu Crowe i-a trimis un pachet cu cadouri, printre care un poster cu autograf pe care scria „O călătorie de durată începe cu primul pas”.

Douăzeci de ani mai târziu, Cavill locuieşte la Hollywood alături de prietena sa Gina Carano, model, campioană la arte marţiale şi actriţă. Zilele în care era poreclit grăsanul sunt de mult lăsate în urmă, actorul având în faţă o spectaculoasă carieră datorită rolului lui Superman.

Pentru a arăta bine în costumul mulat, Henry Cavill a avut un program dur de antrenamente, care a implicat luni de zile de exerciţii fizice, începând cu ora 3 dimineaţa.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției