Nu doar unele localități din județ au fost afectate puternic de inundații, unde apele revărsate au pătruns în zeci de gospodării și chiar pe șosele naționale. În municipiu, ca de obicei în cazul unei ploi abundente, pasajul de pe strada Voinicilor e acoperit complet de ape. Totodată, parcarea hypermaket-ului Real e inundată, iar pompierii au intervenit și la evacuarea apei dintr-o casă, pe strada Podgoriei, în cartierul Micălaca. Strada Cocorilor, precum și nenumărate străzi de pe raza municipiului, a fost și ea impracticabilă de la primele ore ale dimineții. În cartierul Subcetate, se circulă cu dificultate din cauza acumulării de apă pe șosea. 

Pompierii au primit solicitare de intervenție la cinci imobile de pe strada Poiana, cartier Micălaca, imobile care au curțile interioare inundate. 

De menționat că a fost emisă o avertizare de cod portocaliu pentru după-masa de miercuri, intervalul 15.40-16.20, cu averse ce vor cumula 35-40 l/mp, vijelie, grindină în localitățile Apateu, Mișca și Craiva. 

 

Recomandările redacției