După ce a fost prins în trafic comițând ilegalități, un bărbat de 62 de ani continuă să le țină piept tuturor, fiind sigur că nu a greșit cu nimic. Simțindu-se neîndreptățit, barbatul a ținut să-și expună părerea pe o pagină de facebook, ca răspuns pentru toți cei care se luau de el și de atitutudinea dânsului. 

Mesajul îl vom scrie exact în același mod în care a fost postat pe facebook: 

Sunt șiferul cu tupeu (expresie pt care voi depune plingere,la fel ca si pt atitudinea tov.militieni-Iepure si cv coleg,mai pus pe capatuiala !)de simbata trecuta,victima incidentului din Micalaca de pe Voinicilor si vreau sa anunt oficial ca voi contesta si condamn atitudinea celor 2 militieni,ce nu sau
legitimat,fiind simpli pietoni ce veneau de la o masa cu langosi si care miau retinut C.I.,fara sami consemneze undeva dc am facut vreo blastamatie,un proces verbal,sau ceva….NIMIC !!!plus i filmare cu tf personal si difuzarea pe diverse canale media !!! CU CE DREPTURI ???instanta se va pronunta si in legatura cu daunele morale sau interese ce le voi solicita….cu virf si indesat,domnilor „agenți”!!!“.
 

Se pare că, după ce a postat acest mesaj, el a avut nemulțumiri și la adresa fiului său care a considerat un lucru corect ceea ce au făcut polițiștii. Din păcate, lucrurile nu s-au văzut la fel și din poziția șoferului, așa că cei doi au avut unele controverse care au apărut în mediul online . 

Văzând ce a postat fiul său, bărbatul s-a enervat și a ținut neapărat să îi trimită un mesaj privat prin care să își arate supărarea. 

Recomandările redacției