De doi ani acest virus ne-a schimbat viețile, într-un fel sau altul. Unii nu cred că există acestă boală și o consideră o simplă răceală, în timp ce alții suferă prin spitale sau își pierd persoane dragi în această luptă continuă între viață și moarte.

Iată povestea unor arădeni care au trăit zile de coșmar, însă au avut norocul să fie bine. Angelica și Florin Muntean au avut nenorocul de a lua contact cu acest virus care a ucis atâția arădeni. Din fericire au avut și noroc, să fie  consiliați și spijiniți de un medic de familie dedicat, care a dat dovadă de compasiune și dăruire față de bolnavi. Un medic care este tot timpul disponibil față de pacienți și are mereu zâmbetul pe buze și o vorbă bună pentru fiecare în parte.

Familia recent scăpata de această boală perfidă, a ținut să mulțumească medicului de familie, care le-a monitorizat boala și i-a sprijinit pe tot parcursul acestor săptămâni. ,,Au trecut trei săptămâni de când virusul pervers Covid 19 a venit în vizită și ne-a îmbrățișat, fără voia și știrea noastră.  

     Mulțumim staff-ului de la medicul de familie, coordonat de dr.Rodica Balica, pentru grija, perseverența și dăruirea cu care ne-ați monitorizat zilnic și ne-am simțit în siguranță cu voi alături .

 Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate”, scria ieri  arădeanca, pe pagina de socializare.

     În continuare, femeia povestește cum au fost aceste zile, de la debutul bolii și până la momentul în care s-au însănătoșit. ,, Cele trei săptămâni au trecut astfel: După primele simptome am atacat  virusul cu antivirale, însă după două zile nu puteam sta în sus”, povestește Angelica. Au urmat și alte simptome cu ar fi greața , lipsa poftei de mâncare, dureri de cap severe și senzația de somn continuu. Din cauză că simtomele erau tot mai severe, s-a hotărât să apeleze la ajutorul medicului de familie. ,,Am anunțat medicul de familie . În două ore am primit rețeta cu pachetul Covid și am început tratamentul”, mai spune arădeanca. ,,A doua zi a venit DSP-ul și în 10 ore ne-au anunțat că testul e pozitiv și să stăm în izolare”, povestește femeia.  Din păcate, boala a evoluat negativ, iar  starea de sănătate s-a înrăutățit . ,,Am trecut prin momente critice. În Arad sunt antibiotice, antivirale, minerale , vitamine.. bani să ai. Dar legatura cu medicul de familie a fost de foarte  mare ajutor”, menționează în continuare femeia. Acum familia se simte mult mai bine și este extrem de recunoscătoarea pentru acest lucru, mulțumind în primul rând lui Dumnezeu și apoi medicilor care i-au fost aproape, în toată această perioadă. ,,Am depășit situația și în fiecare zi ne simțim mai bine”, spune arădeanca.

 ,,Mulțumim Lui Dumnezeu că sunteți iubitori și gata de slujire . Vă iubim”, încheie femeia  recunoscătoare.

 

Recomandările redacției