Poza zilei: spălarea șoselei pe timp de ploaie

0
603

Mai mulți arădeni s-au distrat pe rețelele de socializare după ce a fost postată o fotografie în care operatorii de salubritate spălau de zor străzile orașului… pe timp de ploaie. Postarea a adunat sute de like-uri, dar nici comentariile savuroase nu au lipsit: „Se spală din excedentul bugetar…“; „Se spală sarea care distruge asfaltul“; „… care «sare»? Lucru bine «șifonat»! Felicitări Primăria Arad… Iarba, copacii nu le udați?“; „Nu știți voi… îi numa detergent. Deci economie «frate» că nu se folosește apa…“; „Cred că e dezinfectant pentru gripă. 2000 euro/litru. Este atent distribuită“; „Îi face probă…“.

Primăria Municipiului Arad anunța săptămâna trecută că prin intermediul operatorulului de salubritate stradală a demarat acţiunea de curăţire a străzilor din oraş. Pentru început s-a intervenit pe Bulevardul Revoluţiei, unde s-au executat operaţiuni de curăţare manuală şi spălat la furtun a rigolelor, respectiv aspirat şi spălat mecanic a părţii carosabile. Intervenţii similare vor avea loc pe strada Tribunul Dobra, Calea Iuliu Maniu şi Calea Aurel Vlaicu, susțin reprezentanții Primăriei.

În vederea eficientizării activităţii de curăţenie, Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Arad împreună cu operatorul de salubritate stradală vor întocmi un plan de intervenţie ce va fi comunicat din timp proprietarilor de maşini, astfel încât aceştia să elibereze parcările în intervalele orare stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.