ppddPreşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, spune că filiala pe care o conduce este pe ultima sută de metri vizavi de termi­na­rea procesului de înfiinţare a organizaţiilor din judeţ. Încă de la începutul acestui an, reprezentanţii filialei judeţene au reluat ofensiva atragerii de noi membri în partid, dar şi de întărire sau înfiinţare a unor organizaţii. „Mai trebuie doar în câteva dintre comunele judeţului să facem noi organizaţii de partid. Suntem practic pe ultima parte şi cred că în perioada următoare vom finaliza acest proces”, a spus Remus Guţu.
Acesta mai afirmă că există un aflux de oameni către partid. De la începutul anului până acum, după spusele lui Guţu, s-au înscris în filiala arădeană a PP-DD circa 400 de persoane. „Lumea continuă să vină spre noi chiar şi după ce a trecut anul electoral 2012. Au venit la noi în partid aproximativ patru sute de noi membri”, a mai spus Guţu. La ora actuală, Filiala PP-DD Arad numără peste zece mii de membri cu carnet de partid.

  • taticu spune:

    Atitia nebuni sunt in judetul Arad? Oare este adevarat ca 400 de aradeni innebunesc saptaminal si se inscriu in partidul bilbiitilor PP-DD???? Ii trebuiesc bani lui Romica …..seful…..

  • GUTZU CEL MARETZ spune:

    Bai desteptulea,da’ cu ajutoarele europene ce faci?! O sarcina ai primit si nici de aia nu te achiti….din ce gaura neagra a universului ai rasarit?!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției