Pradă ușoară pentru „stegari”: FC Brașov – Național Sebiș 6-1

0
262

Echipa de pe malul Crișului Alb continuă seria negativă în partidele de verificare. După 0-2 cu CS Mioveni, Sebișul a pierdut și cu FC Brașov la un scor și mai mare. A fost 6-1 pentru divizionara secundă de la poalele Tâmpei, la capătul unui meci în care ardelenii au ratat și un penalty, în penultimul minut de joc, prin Rusu.
Atât cât i-au ținut balamalele, sebișenii au jucat destul de bine. Ba chiar au avut prima ocazie mare a confruntării, prin Rus și apoi au deschis scorul. După o jumătate de oră, Cherecheș a marcat frumos dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, pentru ca 6 minute mai tîrziu să aibă în bocanc golul desprinderii. În schimb, au marcat „steggarii” și încă de două ori până la pauză. Au făcut-o prin golgheterul Matei în minutele 38 și 43, care a găsit colțul lung al porții lui Bujor.
Repriza secundă avea să fie un galop de sănătate al brașovenilor, care aveau să mai puncteze de nu mai puțin de patru ori, prin Istrofor, Rusu, H. Popa și Pană, în timp ce sebișenii au rămas cu ratările mari ale lui Rădulescu și Negoescu.
Formații:
FC Braşov (prima repriză): Mutu – Buga, Istrofor, Săftescu, Alupoaie – Avram, V. Munteanu, Codoban, Coman – Andor , Matei
FC Braşov (repriza secundă): Căucă – Buga, Istrofor, Roşu, Vlad Munteanu (60 Negotei) – Cerlincă, Pană, Codoban (70 Alupoaie), Coman (55 Horia Popa) –  Andor, Rusu
Antrenor: Mihai Stere
Sebiș: Bujor (60 Tomșa) – Radu (70 Bogdanovici), Țoca (70 Stupu), Neacșu (75 Dăruială), Cherecheș – Zurbagiu, Avramescu (60 Rădulescu) – Rus, Mihuța (55 Lazea), Susan – Negoescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.