Pragmatismul lui Mansour: Flacăra Horezu – Șoimii Lipova 2-0

0
375

Vicecampioana ediției precedente de campionat în C4 este una dintre cele patru formații aflate la cota zero puncte după două runde. Adversarii au fost și ei de talie, Craiova și Horezu, însă Flavius Sabău nu vorbește la alibi: „În fotbal nu contează cine ai fost, ci cine ești și cine vei fi”. Sâmbătă, în județul Vâlcea, Lipova a acuzat din nou ratări mari, în timp ce senegalezul Mansour a învățat demult să fie pragmatic.
„Am făcut un joc destul de bun, dar nu am marcat. Am avut 6-7 ocazii mari, nu am înscris, în schimb adversarul a dat două goluri din trei ocazii. Am și început destul de abrupt sezonul, în zece zile am jucat cu trei echipe foarte bune. Nu este o scuză, avem suficientă valoare să gestionăm și jocuri la trei-patru zile, dar, din păcate, nu am marcat dintr-o grămadă de ocazii. Trebuie să avem răbdare cu unii jucători, vor veni și golurile. Astăzi, din minutul 15, Rusu a jucat un pic accidentat și nu am avut soluții. Juniorul Banyoi a fost învoit, așa că Denis nu a forțat ca să nu iasă de tot din joc. Mergem mai departe, e bine că jocul merge, mai să reglăm un pic faza defensivă și bineînțeles prestația din ultimii metri, în special șuturile la poartă”, a mai spus Sabău legat de partida sâmbătă seara.
Cel puțin pe hârtie, Lipova pleacă mare favorită în disputa cu CS Hunedoara de pe teren propriu, de vineri, 6 septembrie.
Cum s-au marcat golurile:
1-0 (min. 43): Samson centrează din dreapta, Mansour înscrie cu capul
2-0 (min. 68): Lazea a vrut să degajeze un balon, dar numai până în spatele lui Simeanu, mingea a sărit la Mansour, în 16 metri și acesta nu iartă
Formații: Horezu: R. Popa – Samson, Cr. Munteanu, Dinu, Covalschi – Precup, Olteanu – Ad. Popa, Simeanu, Georgescu – Mansour.
Lipova: Iliescu – Stoin, Polgar, Bercu, Filimon – Vlad (65 Prună), Dobrean (65 Lazea), M. Popa, D. Rusu – Sulea, Istrate.
Arbitri: Sergiu Anton (București) – Marian Istrate (Buftea), Ionuț Neacșu (București). Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Bogdan Pâncu (Craiova)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.