UPDATE: Cinci autoutilitare ale Direcției Generale Poliția Locală Arad au fost mobilizate în zona pasajului de pe strada Voinicilor, în zona Gemi Center și în sensul giratoriu spre Sânicolau, încă de la debutul furtunii din această seară, doi șoferi au ignorat avertismentele agenților DGPLA și au forțat traversarea pasajului de pe strada Voinicilor. Cum era de așteptat aceștia nu au mai putut înainta, rămânînd blocați, până la venirea echipajelor ISU Arad și ale Companiei de Apă care au început să evacueze apa acumulată în urma precipitațiilor abundente.

 

Cantitățile mari de apă care au căzut în timpul furtunii din această după-amiază au fost prea mult pentru canalizarea din Arad. Doi subofițeri cu o autospecială A1000 a Detașamentului Arad s-au deplasat pe strada Iuliu Maniu pentru a scoate apa dintr-un parter inundat.

De asemenea, e inundat pasajul de pe strada Voinicilor, unde se intervine în aceste momente cu o autospecială A2003 cu trei subofițeri ai Detașamentului Arad și o motopompă mică de capacitate 2000.

Echipajele de intervenție au ajuns în scurt timp la pasaj. Au găsit un autoturism cu o persoană blocată în el din cauza apei. 

 

Recomandările redacției