UPDATE: În urma fenomenelor meteo periculoase, la nivelul județului s-au înregistrat mai multe pagube. În municipiul Arad, 12 copaci au căzut pe străzi, alei pietonale, fire de curent, pe două autoturisme, respectiv pe două case. Totodată, tabla de pe acoperișul unui bloc a căzut pe trei autoturisme iar un brad a căzut pe clădirea Secției de Pediatrie 2 a Spitalului Județean. În localitatea Sânpaul, un copac a căzut pe acoperișul unei case și pe DJ709C între Sânpaul și Iratoșu, un copac s-a prăbușit pe carosabil. Mai mulți copaci au căzut pe carosabil între Mânerău și Bocsig, totodată și pe drumul ce leagă Ineu de Bocsig.

 

În urma vijeliei ce s-a abătut asupra municipiului Arad și în imediata vecinătate, s-au înregistrat mai multe pagube.  Un brad a fost smuls din pământ de vânt și tablă de pe acoperiș a fost aruncată de rafalele de vânt pe mașini, în Piața Spitalului. Au intervenit din cadrul Detașamentului Arad, trei subofițeri cu autoscara S42. Copacul a căzut pe clădirea Secției de Pediatrie 2.

Drumurile județene Arad-Iratoșu, dar și Ineu-Bocsig au fost blocate de copaci și crengi căzuți pe carosabil. În municipiul Arad, mai mulți copaci s-au prăbușit pe trotuar, în diferite zone intervenind angajații de la Enel, Gospodăria Comunală, dar și Compania de Apă. Cum era de așteptat, canalizarea nu a făcut față ploii puternice, astfel că mai multe străzi au fost acoperite de ape.

De menționat că, pe Drumul Național 69, Arad-Timișoara, mai multe crengi au fost smulse și aruncate pe carosabil, îngreunând astfel circulația. 

 

Recomandările redacției