Prea fragede pentru „satelitul” campioanei: CS Ineu – Olimpia 2 Cluj 0-6

0
229

Echipa de fotbal feminin a Ineului a făcut un duș rece odată cu vizita formației secunde a Olimpiei Cluj, nimeni alta decât Campioana României. Totuși, în ciuda insuccesului sever, ineuan­cele au avut ocaziile lor de a marca, unele chiar rarisimie.
După 0-2 la pauză, clujencele au mai înscris de patru ori și în repriza secundă, demonstrându-le lui Cociuba et. comp. că lucrurile nu sunt deloc simple în eșalonul secund. „S-a văzut din avion că echipa din Cluj, respectiv jucătoarele ei au în spate sute de antrenamente și meciuri, poate unele din ele chiar și în prima ligă. Jocul lor a fost legat, peste al nostru. Am fost destul de fricoase, dar chiar și așa am avut ocaziile noastre de a înscrie. Din păcate, am ratat nepermis, odată chiar cu poarta goală, prin Andreea Bălaș. Plătim tribute tinereții lotului, a lipsei de experiență, iar în acest caz și a lipsei de omogenitate în comparative cu Olimpia. Nu ne descurajăm, mergem mai departe, încercând să ne revanșăm în etapele ce urmează”, a spus Cosmina Nicodin, antrenor și jucător la Ineu.
Fără I. Longa și Haida, accidentate, ineuancele au evoluat în formula: Măcelaru (Moț) – D. Bălaș, Mladin, Covaci, Preală (Tănăsie) – Dragoș, Nicodin, A. Longa, Cozac – Cociuba, A. Bălaș (Mihăilescu, Gîb).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.