filimonFormația din Țara Zărandului a rămas cu succesul împotriva Cermeiului de la începutul perioadei de pregătire și după testul cu Frontiera Curtici. Chiar dacă a dominat meciul și și-a creat destule ocazii, Ineul a trebuit să se mulțumească cu remiza albă și cu un antrenament, totuși, util.
După ce a plouat toată noaptea de vineri spre sâmbătă, suprafața de joc de pe „Armonia” nu s-a prezentat în condiții prea bune. Cu toate astea, a rezultat un amical de o factură bună, cu gazdele în postura „viorii” întâi. „În ciuda terenului destul de moale, chiar mocirlos pe alocuri, s-a pasat destul de bine și ne-am creat destule ocazii. Filimon chiar a ratat din poziții excelente, însă nici cu Georgiu, Talpaș sau Boldizsar nu mi-a fost rușine. Avem această problemă de lipsă de concentrare la finalizare, pe care trebuie să o eli­minăm până la începerea returului. În această perioadă, e mai important să ne facem antrenamentele, să ne atingem scopul în etapa de pregătire, fără a pune mare preț pe rezultate”, a precizat Cristian Sculici.
Și omologul său de pe banca Frontierei afirmă că în condițiile de joc date și-a atins scopul.„Pe un gazon extrem de moale, ne-am propus să stăm bine în teren, să facem un joc bun mai ales din punct de vedere defensiv și eu zic că am reușit asta. Ocaziile gazdelor au apărut mai ales pe greșelile noastre de ordin personal, dar una peste alta sunt mulțumit de comportarea băieților în fața unei formații de eșalon superior” a punctat Dorel Mutică. Singurele situații de poartă ale curticenilor au venit la capătul unor faze fixe și i-au avut în centrul lor pe Curt și Gheorghieș.
Neputând conta pe Stănaia, Kocsis și Cotoc (răciți), dar și Bun (accidentat), antrenorul Ineului a folosit următoarele formule de joc:
Ineu (prima repriză): Bujor – Popovici, Wild, Tudoroiu, Talpaș – Bilia, Georgiu – Voștinar (Șulumberchean), Crișan, Filimon – Mașniță.
Ineu (repriza secundă): Gorun – Zdrențan, Ciobanu, Tudoroiu, Hulbăr – Bilia, Hrezdac – Șulumberchean (Tomuț), Georgiu (Boldizsar), Talpaș – Filimon (Gavrilă).
Dincolo, avându-l absent doar pe Dorin Don, Mutică a răspuns cu: Iacob (46 Bak) – Gavriș (70 Vătămănescu), Pleșca (46 Curt), A. Don, Androne – Fira (56 Goldiș), Nedea, Hanc (60 Crișan), Gheorghieș – Avrămuțiu – Păcurar (46 Herlo).
Curticenii demarează mâine un cantonament de 6 zile la Moneasa.

Recomandările redacției