Biroul de Presă al Consiliului Ju­deţean Arad îşi asumă eroarea referitoare la numărul actului normativ care instituie obligativitatea obţinerii de către administraţiile locare şi judeţene a unui aviz de la Trezoreria Statului pentru demararea oricarui nou proiect de investiţii.
Dincolo de numărul pe care acest act normativ îl are OG 47/ 2012, aprobat prin Legea nr.98/12.04.2013 aşa cum bine au sesizat reprezentanţii PSD, problema rămane aceeaşi, spo­rirea birocraţiei pentru administraţiile publice locale şi judeţene.
Reprezentanţii PSD ştiu foarte bine despre ce act normativ este vorba, dar insistă să duca în derizoriu orice discuţie care vizează eficientizarea muncii în administraţia publică locală.
Nicolae Ioţcu, preşedintele Consi­liului Judeţean Arad cunoaşte cu exactitate prevederile legislative, iar faptul că numărul acestui act normativ a fost greşit comunicat de către Biroul de Presă nu înseamnă că problema de fond a dispărut.
Reprezentanţii PSD nu au făcut decât să minimalizeze şi să evite un răspuns concret la problema adusă în dezbatere de către preşedintele Consi­liului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu.
Biroul de Presă CJ Arad

Recomandările redacției