Predoi și ratările gazdelor au făcut diferența în Cupă: AC Piroș Security – Independența Baia Mare 2-3

0
495

Chiar dacă în primul eșalon nu o duce prea bine, strângând doar 7 puncte din tot atâtea meciuri, Independența Baia Mare a trecut de AC Piroș Security, în turul doi al Cupei la fotbal feminin. Partida s-a disputat pe terenul „Șega” și a fost câștigată de „moroșence” cu scorul de 3-2 (2-1). Toate go­lurile oaspetelor au purtat sem­nătura „decarului” Giorgiana Predoi, în timp ce pentru „le­oaice” au punctat Floarea Liheț și Denisa Marcea în urma unor faze fixe.
Regretul lui Gigi Cameniță e mare, atâta timp cât echipa sa putea scoate mai mult din această dispută. „Într-adevăr, au o echipă bună, care pasează, te domină, dar ocaziile mari le-am avut noi. Vreo trei în prima repriză și alte două în partea a doua. Din păcate, Deea Bălaș și Melissa Olariu nu au fost în zi de gol și ieșim prematur dintr-o competiție în care anul trecut am ajuns până în careul de ași. Dar, să nu uităm, principalul nostru obiectiv este promo­varea în prima ligă, iar în campionat suntem pe primul loc după tur”, a menționat Gigi Cameniță.
Bajko – Magocs, Liheț, Marcea, Dobre – Olariu, Chiș, Nagy, Cociuba – Bălaș, Vanu a fost echipa aliniată de AC Piroș Security în fața formației promovate din seria a II-a a eșalonului secund în această vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.