OLYMPUS DIGITAL CAMERA centru fatadaÎn această perioadă în care vremea încă mai permite realizarea unor lucrări în aer liber, în Bata se finalizează o serie de obiective începute în cursul anului. De asemenea se face tot posibilul ca ziua de 1 Decembrie – Ziua Națională a României să fie întâmpinată cum se cuvine.
Pentru că este săptămâna premergătoare zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României s-au luat unele măsuri specifice, după cum
ne-a precizat primarul Ion Micurescu. „S-au făcut – sau sunt în curs de realizatre – lucrări de igienizare în jurul tuturor obiectivelor sociale din întreaga comună: şcoli, cămine culturale precum și primărie la care se adaugă și centrul de Informare Turistică. De asemenea, se creaază condiții tehnice de arborare a Drapelului Tricolor în toate aceste locații. Adresez de asemenea tuturor consătenilor mei indemnul de a întâmpina cum se cuvine ziua de  1 Decembrie – Ziua Națională a României, arborarea drapelului tricolor la fiecare gospodărie fiind o datorie de suflet a fiecăruia dintre noi“ a precizat primul edil din Bata.
De asemenea și paleta de lucrări ce se excută în diverse zone din comună se înscriu tot în acest registru. După cum ne preciza viceprimarul Ladislau Heleport „se finalizează împrejmuirea locației unde este amplasat Centrul de Informare Turistică Bata precum și împrejmuirea Școlii cu clasele I-IV tot din Bata. Respectivele împrejmuiri se realizează cu prefabricate de beton. Se realizează totodată și unele lucrări de mai mică anvergură la locația Primăriei. La acestea se adaugă și lucrările de igienizare în întreaga comună, firește, nu numai în locațiile cu obiective de ordin soial“. (F.B.)

Recomandările redacției