Pregătiri pe Mureş pentru noul sezon naţional de kaiac-canoe

0
170

kaiacOdată cu apariţia temperaturilor ceva mai ridicate şi a vremii bune, kaiaciştii de la CSM şi LPS Arad au ieşit pe Mureş, pentru a pregăti noul sezon naţional de kaiac-canoe. Primul concurs este programat luna viitoare pe Bega, tot în aprilie, urmând să aibă loc şi primele competiţii importante. „În 4-6 aprilie avem la Timişoara un memorial, urmat pe 16 aprilie de Cupa României de seniori, pentru ca la sfârşitul lunii viitoare să avem criteriu olimpic la juniori. De două săptămâni am ieşit pe Mureş şi pregătim primele concursuri din acest an”, a precizat antrenorul secţiei de kaiac a CSM-ului, Gorbe Laszlo.
Altfel, doi dintre sportivii arădeni intră deja în circuit, ei având şanse pentru a fi cooptaţi în lotul naţional. „Carmen Petre, de la CSM, şi Valentin Popescu, sportiv al LPS-ului, vor susţine norme pentru lotul naţional de juniori II”, a spus Gorbe.
Alexandra Almaşi şi Ioan Sabău, ambii cadeţi, sunt noutăţile anului la CSM Arad, club care îşi pune speranţe în medalii, în 2014, în special în tinerele Clara Borda şi Carmen Petre, dar şi în juniorul Paul Crişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.