Pregătiri pentru nedeia Ţării Hălmagiului

1
410

Autorităţile locale din Hălmagiu se pregătesc intens pentru tradiţionala nedeie. Această sărbătoare câmpenească va avea loc în parcul din centrul comunei deoarece este cel mai bun loc. Dacă această sărbătoare s-ar fi desfăşurat pe Dealul Şortocului, era mult mai greu deoarece erau şanse mari de ploaie şi nu erau condiţiile necesare pentru a se desfăşura această sărbătoare. ,,La această nedeie va fi prezent cântăreţul de muzică populară Tinu Vereşezan, Ansamblul Auşana din Bihor, copiii Liceului „Moga Voievod” din Hălmagiu şi în mod sigur vor fi prezenţi mai mulţi, dar momentan doar aceştia au confirmat. Aceasta va fi penultima nedeie de pe Valea Crişului şi va avea loc pe data de 13 iulie cu începerea programului de la ora 16,00. Ultima nedeie va avea loc la Târgul de pe Muntele Găina. Tot ceea ce fac, fac pentru tineri ca să se simtă bine la aceste spectacole“ a spus Adrian Ţoca primarul comunei Hălmagiu.

1 COMENTARIU

  1. Acesta-i rezultatul, cand un semianalfabet ajunge ziarist expunandu-si „perlele” pe foaia asta. „… sărbătoare câmpeneasca….. in centrul comunei (?!) , „…..deoarece erau şanse mari de ploaie(pe dealul sortocului ?!)….da’ in centru nu sunt probleme cu „sansele de ploaie” ca de aia-i centru, ce dracu !
    „…va fi penultima nedeie de pe Valea Crişului…Ultima nedeie va avea loc la Târgul de pe Muntele Găina.” Ca sa incadrezi Târgul de fete de pe muntele Gaina, la nedeile vaii Crişului, recunosc ca nu o poate face oricine, tre’ sa fii ziarist, nu tractorist- manivela.

    p.s. da’ „conditiile necesare” pt desfasurarea nedeii pe sortoc, cine tre’ sa le asigure, autoritatile locale din..Talagiu ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.