targ 1

Târgul de Iarnă va avea loc în faţa Palatului Administrativ

Adminstrația locală a început pregătirile pentru Târgul de Iarnă şi Festivalul Vinului, evenimente care se vor desfășura în centrul Aradului, în faţa Palatului Administrativ.

Primul eveniment care va fi organizat în centrul orașului este Festivalul Vinului, care se va desfășura în perioada 14-16 noiembrie.

Acest festival va fi organizat pentru a treia oară în fața Palatului Administrativ, unde se lucrează deja la amenajarea platformelor pe care vor fi montate căsuțele destinate comecianților.

Conform Primăriei, vor fi 38 de căsuțe, atât pe cele două platforme din fața Palatului Administrativ, cât și pe strada Romul Veliciu.

La Festivalul Vinului vor participa producători de vin din Podgoria Aradului, iar în ceea ce priveşte programul artistic, v-a fi pregătită o selecţie de muzică specifică acestui eveniment, recitaluri folk, muzică de petrecere şi muzică lăutărească.targ

După Festivalul Vinului, din data de 17 noiembrie, pe platoul din fața Palatului Administrativ se va desfășura Târgul de Iarnă, manifestare devenită tradiţională în municipiul Arad, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou.

La Târgul de Iarnă vor fi comercializate produse tradiţionale din judeţul Arad, produse de patiserie şi cofetărie, produse de alimentaţie publică, decoraţiuni şi obiecte de sezon, icoane, jucării, anticariat, antichităţi dar şi vin fiert şi ţuică fiartă.

 

 

 

 

 

Recomandările redacției