Castelul Regal de la Săvârșin se îmbracă în haine de sărbătoare. Pregătirile de Crăciun sunt pe ultima sută de metri. Programul Custodelui Coroanei și al Principelui Radu în zilele de sărbătoare ale Crăciunului și în cele ale Anului Nou rămâne același, ca în fiecare an, se anunță pe pagina Famiuliei Regale a României.

Masa de Ajun și bradul de Crăciun au fost împodobite în castel, iar cele 300 de pachete cu cadouri pentru familiile aflate în nevoie și pentru oamenii vârstnici sau bolnavi au fost pregătite. Darurile  vor fi oferite în zilele de 22, 23 și 24 decembrie.

Angajații Ocolului Silvic Regal și cei ai Fundației Colecția Familiei Regale vor primi, de asemenea, din partea Majestății Sale, un cadou de Crăciun care va cuprinde bunătăți tradiționale și produse pentru curățenia casei. Întâlnirea celor două colective de angajați cu cuplul regal va avea loc la sfârșitul zilei de 23 decembrie.

La prânz, în ziua de 24 decembrie, în Satul Regal vor fi prezenți dubașii din Săvârșin care, îmbrăcați în straie tradiționale, vor da glas colindelor străvechi ale locului, precizează reprezentanții Familiei Regale. .

Recomandările redacției