martianLa numai o zi după ce Suporter Club UTA a anunţat că doreşte să îi pună la aceeaşi masă pe Catanzariti, Marţian şi Ţucudean, părţile s-au întâlnit, ieri dimineaţă, la Hotel Continental. În hotelul arădean şi-au dat întâlnire conducătorii SCU, Gyuri Vaczi, din partea Old Boys UTA, Ovidiu Moşneag, ca  reprezentant al Primăriei Arad, Alexandru Meszar, reprezentantul lui Marius Ţucudean, Giovanni Catanzariti şi Adrian Marţian.
„Clubul Atletico Arad, la solici­tarea SCU, Old Boys UTA şi auto­rităţilor locale, a activat pentru o zi oferta lansată acum câteva săptămâni. Era valabilă doar pentru azi, deoarece situaţia nu mai permite nici o zi pierdută. Oferta a fost aceeaşi, adică preluarea tuturor datoriilor către Finanţe, jucători, angajaţi,  fur­nizori şi terţi. Condiţia era ca acţionarii-creditori să renunţe la creditările înregistrate la club. Cu o nouă clauză, ca acţionarii actuali să rezilieze toate contractele cu jucători şi conducători semnate după lansarea ofertei iniţiale”, a declarat Alexandru Meszar.
Dorinţa suporterilor a fost exprimată clar ieri, clubul UTA să treacă la Marius Ţucudean. Dar e aproape sigur că fanii nu îşi vor vedea dorinţa îndeplinită pentru că Adrian Marţian, deşi a afirmat că intenţionează să plece de la UTA, a blocat din nou totul. „Domnul Marţian a refuzat categoric să renunţe la creditarea către UTA SA, pe care a cuantificat-o la 288 de mii de euro. Era de acord cu eşalonarea plăţii, dar nu la renunţare”, a explicat același Meszar. „I-am dorit domnului Marţian succes şi baftă, să îşi realizeze planurile de revigorare a situaţiei. Sprijinim UTA ca şi până acum, necondiţionat, în limita posibilităţilor”, a încheiat Meszar.

Recomandările redacției