Premieră a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad: „Gunoierul”, de Mimi Brănescu

0
510

Mâine, 15 iulie, în cadrul proiectului „Grădina cu teatru” are loc premiera spectacolului Gunoierul “de Mimi Brănescu. Reprezentația este programată de la ora 20.00, la Teatrul de Vară al CCJ, de pe strada George Barițiu, nr.16.

Spectacolul propus de trei actori ai Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad – „Gunoierul” de Mimi Brănescu , aduce în fața publicului, un umor savuros și plin de farmec. Situații care, deși aparent banale, devin pretexte extrem de serioase pentru întrebări și temeri personale de o profunzime aparte.

Suntem trei actori în distribuția acestui proiect: Mariana Tofan, Alex Popa și Marian Parfeni. Împreună am pus la punct un demers artistic care, sperăm noi, va fi interesant și tentant pentru spectatori. Am pus la punct acest demers teatral împreună, fiecare venind cu propriile propuneri de situații, atitudini și reacții. Trăgând o linie, acum, înainte de premieră, putem spune că am creat o întâmplare teatrală plină de umor. Umor rezultat din situații firești, un pic trăznite, dar posibile”, spune actorul Marian Parfeni

Prețul unui bilet este de 15 lei (preț întreg), 10 lei (studenți și pensionari) și 5 lei (elevi). Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numărul de telefon 0257/ 280018, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00 și sâmbăta între orele 10.00 – 12.00. În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate din locația susținerii spectacolului între orele 18.00 – 20.00.

Corina Henegar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.