Premieră naţională: cel mai complex spectacol de balet, montat în ţara noastră în ultimii ani, vine la Arad

0
1087

Compania Artistică Opera Vox, câştigătoarea celui mai mare premiu naţional – Marele Premiu la Secţiunea Muzică la Gala Premiilor Radio România Cultural, organizează spectacolul de balet Cocoşatul de la Notre Dame, în data de 29 octombrie, la Arad.

„Vă e dor de o poveste din Parisul medieval? Vă mai amintiţi de Cocoşatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame? Dar de frumoasa Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo? Poate că nu, dar nu-i nimic. Vă spunem noi povestea în paşi de dans şi muzică! Cocoşatul de la Notre Dame. Nu rataţi evenimentul anului, la Arad, în data de 29 octombrie“, ne-a declarat Ioan Vrăşmaş, preşedintele Companiei Opera Vox.

Evenimentul reprezintă o premieră naţională şi are loc la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad, în data de 29 octombrie, cu începere de la ora 19.00.

Un spectacol grandios: 50 de balerini, proiecţii 3D, efecte speciale

Regia şi coregrafia spectacolului aparţin talentatului balerin şi coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în multe teatre din ţară, din Europa şi din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Este un spectacol grandios, care aduce pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă două ansambluri profesioniste de balet: Ansamblul de balet Opera Vox şi ansamblul de balet al Operei Maghiare de Stat din Cluj-Napoca, însumând peste 50 de balerini profesionişti, solişti balerini care dansează în teatre importante din Europa, lumini, efecte speciale, proiecţii în 3D, efecte cu „fum greu” produs din gheaţă carbonică, probabil cel mai complex spectacol de balet montat în ţara noastră în ultimii ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.