Premieră pentru Arad: peste 90% dintre angajații HoReCa vor fi vaccinați

0
281

O nouă campanie de vaccinare se va desfășura în Arad, în premieră. Astfel, reprezentanții domeniului HoReCa, directorul DSP Arad, Horea Timiș, dar și prefectul Toth Csaba, trag un semnal de alarmă către populație. 

În cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 28 aprilie, aceștia au anunțat despre deschiderea unei campanii de vaccinare a tuturor angajaților din domeniul HoReCa.  

„Noi vrem să fim primul județ care face vaccinarea cu HoReCa, a spus Horea Timiș, care a felicitat instituția prefectului și domeniul HoReCa pentru inițiativa dată. 

Prefectul județului Arad, Toth Csaba ne-a spus: „Doresc să se promoveze vaccinarea în domeniul dat, pentru un plus de siguranță.” 

Unul dintre reprezentanții HoReCa, Dan Anca, care deține trei locații, a menționat că: „Este vorba despre o campanie de vaccinare, care va avea loc în fața primăriei. Aceasta se va desfășura în perioada 7 – 9 mai.” 

Toți angajații vor fi chemați și mobilizați să participe la campanie, pentru un pas spre normalitate. 

„În prezent, se numără peste o mie de angajați ai domeniului dat, în județul Arad. Se preconizează imunizarea a peste 90% dintre aceștia. 

Se va folosi vaccinul Pfizer, nu va fi nevoie de programare și totul va dura 15 minute. Dacă nu va fi vremea bună, vom intra la parterul primăriei”, a mai zis prefectul Toth Csaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.