Premierea elevilor la olimpiada de Religie în Parohia Arad Micălaca Veche II

0
676

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscop al Aradului, la biserica cu hramul Naşterea Domnului a parohiei Arad Micălaca Veche II, a avut loc în Duminica Tuturor Sfinților, prima după Rusalii, premierea elevilor parohiei de la Şcoala Gimnazială Caius Iacob Arad care au participat în cursul acestui an şcolar la olimpiada de Religie.
Este vorba despre: Georgiana Mateș, cls.a VII-a, locul I, calificată la faza națională de la Craiova din 24-28.04.2017; Iulia Scridon, cls.a V-a, locul I la faza locală; locul III la faza județeană; Damaris Borsa, cls.a V-a, mențiune la faza jude­țeană; Rafaela Mazere, cls. a VI-a, mențiune la faza județeană; Alexia Neagoe, cls.a VI-a, locul I la faza locală, mențiune la faza județeană; George Mișcoi, cls. a VI-a, mențiune la faza județeană; Natalia Nicolae, cls.a VI-a, mențiune la faza județeană.
Elevii au participat la Sfânta Liturghie împreună cu părinții lor, cu profesoara de Religie, Beatrice Mandă și cu profesoara Adina Matei, consilierul educativ al școlii, iar la finalul ei au fost recompensați cu premii, pentru munca, strădania și pentru rezultatele fru­- moase pe care le-au obținut.
Multumim preoților Mircea Bupte și Aurelian Popa pentru grija, sprijinul și ajutorul pe care ni le-au oferit întotdeauna.
(B.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.