pontaPremierul României, Victor Viorel Ponta, este aşteptat să participe la înmormântarea fostului primar al Aradului, Dorel Popa. Deşi participarea nu a fost confirmată încă oficial, surse din anturajul Primului ministru susţin că acesta şi-a manifestat dorinţa de veni la înmormântare, în semn de apreciere faţă de strânsa colaborare pe care a avut-o cu fostul primar.
Chiar Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, ne-a declarat că „premierul este aşteptat mâine (n.r. astăzi) la înmormân­tare, însă nu se ştie sigur dacă va ajun­ge. În cursul acestei seri (n.r. ieri) va pleca în Republica Moldova, iar dacă programul îi va permite va ajunge şi la înmormântare“.
Dorel Popa a decedat în cursul serii de duminică, în urma unui infarct, şi va fi înmormântat astăzi, la Cimitirul Eternitatea din municipiu. Sute de persoane, atât din ţară cât şi din străinătate, au fost prezente la serviciile de priveghi, care au avut loc în serile de miercuri şi joi.
Serviciul de înmormântare va începe la ora 12.00, la Maranata, după care sicriul va fi transportat pe ultimul drum, la Cimitirul Eternitatea, de la UTA.
Duminică seara, în jurul orei 21.25, Dorel Popa a fost adus de către salvare la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Arad. Prezenta un infarct miocardic masiv, iar în scurt timp s-a instalat stopul cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse, de aproximativ o oră, personalul de la UPU nu a mai putut face nimic pentru a-l resuscita.

Recomandările redacției