Premii pentru susținătorii turneului „Ilie Năstase”

0
333

Întrunire de gală la Consiliul Județean Arad, unde au fost premiați toți cei care au contribuit la buna desfășurare a celei de-a 15 ediție a turneului ITF „Ilie Năstase”.

Gazde au fost Anela Freer – directoarea turneului și Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean, dar și un oaspete de seamă – Florin Ardelean, director de evenimente ITF România – fete și băieți – la Federația Română de Tenis.

„Sprijinul pe care îl acordăm, în special sportului de masă, pentru a lărgi aria de copii și tineri care să vină înspre sport. Fără o activitate sportivă nu putem avea o viață sănătoasă”, a spus Răzvan Cadar, vicepreședintele CJA.

 „Este necesară dezvoltarea activității sportive la nivel de copii și juniori, atragerea lor spre sport, pentru că de aici vor veni viitorii campioni”, a afirmat Florin Ardelean, reprezentantul FR Tenis.

Anela Freer a mulțumit tuturor celor care s-au implicat, de la Federație la administrație, sponsori, sportivi, reprezentanţi mass-media etc., oferind diplome și plachete. „Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la această ediție cu numărul 15, jucătoarelor arădene prezente la turneu, Anda Ghinga și Iulia Marco. Această ediție a fost la cel mai înalt nivel. Pana acum turneul era de 15 000 de dolari, acum l-am ridicat la 25000 de dolari și avem speranțe că ediția de anul viitor să aibă un standard și mai ridicat”, a subliniat Anela Freer.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.