ebannerGalleria Arad lansează campania de cumpărături care îți poate aduce un iPhone 5 sau un Samsung Galaxy Tab2  drept cadou. Campania prin care Galleria Arad oferă gadget-uri și vouchere valorice se derulează  în perioada 1-23 februarie 2013.

Se pot înscrie toți clienții Galleria Arad care fac cumpărături, într-o singură zi, de minim 130 de lei în incinta magazinelor partenere în campanie, pe baza bonurilor fiscale prezentate la infodesk.

Aceștia vor primi câte un talon de înscriere în tombola prin care, prin tragere la sorți, au șansa de a câștiga 7 iPhone-uri5 și 6 Samsung Galaxy Tab2. Cei care nu vor să se înscrie în campanie au posibilitatea de a opta pentru primirea, pe loc, fără tragere la sorți, în limita stocului disponibil,  a unui voucher de cumpărături, în valoare de 25 lei.

Extragerile au loc  în zilele  de: 6, 8, 13,15, 20, 22, 23 februarie pentru iPhone 5 și în zilele de 9,10, 16, 17, 23 pentru tabletele Samsung Galaxy Tab2. Pentru ambele  tipuri de produse, extragerile au loc la ora 18,00, la Scena Talentelor de la etajul II.

“Campania de sales este   încă o modalitate adoptată de Galleria Arad pentru a-i răsplăti pe arădenii care aleg  să-și petreacă timpul liber și să-și facă cumpărăturile în magazinele partenere. Demersul nostru nu reprezintă nici pe departe o premieră pentru Galleria Arad, cea mai recentă campanie de acest gen derulându-se în luna decembrie, când a cunoscut un real succes prin numărul mare de participanți. Sunt convinsă că și de această dată clienții noștri vor răspunde pozitiv provocării noastre, cu atât mai mult cu cât premiile puse în joc sunt atât de tentante”,  afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

 

*Regulamentul campaniei poate fi consultat pe pagina oficiala de Facebook a mall-ului,   https://www.facebook.com/GalleriaArad sau la InfoDesk-ul de la etajul II al Galleria Arad.

 

Recomandările redacției