Evenimentul care i-a provocat pe arădeni la alergat și-a văzut marcat finalul de o sesiune a premiilor speciale venite din partea organizatorilor reuniți sub conducerea Consiliului Județean Arad.
Alături de alergătorii premiaţi în ziua evenimentului, recent s-au mai acordat şi premii pentru:
Îndrumătorii cu cel mai mare număr de participanţi și cu cel mai mare număr de km parcurşi de către alergătorii lor: Prodan Ionela, Trifon Monica, Dincea Manuela.
Unităţile de învăţământ cu cel mai mare număr de alergători: Şcoala Generală „Iosif Moldovan” Arad, Şcoala Generală „Mihai Eminescu” Arad, Şcoala Generală Nr. 5 Arad, Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad şi Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal” Arad.
Unităţile de învăţământ cu cel mai mare număr de km parcurşi de către alergătorii lor: Şcoala Generală „Iosif Moldovan” Arad, Liceul Tehnologic Vinga şi Şcoala Generală „Mihai Eminescu” Arad.
Structurile cele mai active (cu excepţia celor şcolare) cu cel mai mare număr de km parcurşi de către alergătorii lor: ASS Sporting Şimand, Clubul Sportiv Mistral Arad şi Alergotura.
Structurile (în afara de cele şcolare) cu cel mai mare număr de alergători prezenţi: Alergotura, ACS Experienţa Multisport, ASS Sporting Şimand şi Mişcarea Arădeană.
În total au participat 124 de alergători la proba de semimaraton, 257 persoane la proba de 6 kilometri și circa 1311 de alergători la crosul de 1 km. Toţi alergatorii prezenţi cu numere de concurs au fost de 1692.

Recomandările redacției