Duminica trecută, respectiv în 22 februarie 2015, în localitatea Barațca din comuna Păuliș a avut loc instalarea noului preot, Mihai Padurean. În urma unui transfer a preotului Răzvan Trip de la parohia Barațca la parohia Bocsig Haltă, la parohia din Barațca s-a mutat preotul Mihai Pădurean.
Noul preot, Mihai Pădurean este din localitatea Barațca, fiu al satului, este căsătorit cu Luminița (născută Vornicu) și va locui împreună cu socrii săi, în Barațca, aproape de biserică.
Dupa Sfânta Liturghie de duminică, oficiată chiar de preotul Mihai Pădurean a urmat instalarea acestuia în noua biserică, instalare oficiată de Ioan Jidoi, protopopul Lipovei și de preotul Gheorghe Dehelean.
Preotul protopop Ioan Jidoi i-a înmânat noului preot Mihai Pă­durean, Sfânta Liturghie, Sfânta Cruce și cheile Bisericii unde va sluji de acum înainte.
La instalarea preotului Mihai Pădurean a participat și primarul comunei Păuliș, profesorul Petru Nicoară, împreună cu directoarea Căminului Cultural, Simina Dîmb, care i-au urat bun venit în parohia din Barațca, dorindu-i mult succes în carieră și asigurându-l că Primaria Păuliș îi va fi alături în activitatea administrativă și în tot ceea ce va întreprinde în viitor pentru comunitatea pe care o păstorește.

Recomandările redacției