cornuriCei 44.068 copii şi elevi care studiază în învăţământul preşcolar, primar și gimnazial din judeţul Arad vor primi, în anul şcolar 2013-2014, cornuri sau batoane şi produse derivate: covrigi simpli sau biscuiţi uscaţi.
Conform anunţului publicat de Serviciul Electronic de Achiziţii Publice, Consiliul Judeţean Arad a lansat procedura de achiziţie publică a contractului privind furnizarea şi distribuirea produselor de panificaţie pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi copiilor preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore, din judeţul Arad, în anul scolar 2013-2014.
Se are în vedere achiziţionarea a 7.755.968 porţii a 80 grame/porţie. Valoarea zilnică este de 0,31 lei/produs/copil/zi, fără TVA.
Valoarea estimată a constractului depăşeşte 2,4 milioane de lei, fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 16 septembrie, ora 09.00.
Operatorul care va câştiga această licitaţie trebuie să asigure şi transportul produselor la grădiniţe şi şcoli, zilnic, bisăptămânal sau săptămânal.
Pentru grupele speciale de consumatori – copii cu diabet, se va asigura regimul alimentar prescris de medicul specialist. De asemenea, la cererea motivată a părinţilor, copiii care suferă de intoleranţă la gluten, şi/sau lactoză, dovedită cu acte medicale, vor beneficia de produse lactate şi de panificaţie care nu conţin gluten/lactoză, în limita unei valori zilnice de 1,17 lei/elev sau preşcolar.

Recomandările redacției