iotcuNicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, este de părere că Daniel Duruş, consilier judeţean USL, este persoana cea mai puţin îndreptăţită să facă aprecieri asupra investiţiilor în sistemul sanitar arădean, cu atât mai mult să aducă acuze nefondate. „Ne acuză un om, consilier judeţean, care a avut un insucces major în activitatea sa privată. Societatea pe care a condus-o are datorii la municipalitate în valoare de 154.130 de lei. În calitate de administrator al firmei, acesta a reuşit să falimenteze societatea pe care o deţinea. A fost acţionat în instanţă pentru recuperarea datoriilor la stat. Acest om, care ne dă sfaturi şi stabileşte priorităţile mai bine decât un medic specialist, a refuzat să îşi plătească taxele şi impozitele datorate statului, taxe care înseamnă bani la bugetul local, bani care înseamnă mai multe proiecte realizate, mai multe investiţii şi locuri de muncă. În schimb, Daniel Duruş dă sfaturi despre priorităţi în sistemul de sănătate arădean, fără a avea pricepere, cu­noştere şi experienţă. Cum poate un astfel de om să gestioneze banul public când nu a reuşit să gestioneze banul propriu. Un astfel de om nu are calitatea morală să fie în Consiliul Judeţean, să gestioneze banul public. Orice om cu bun simţ ar trebui să îşi dea demisia din aceast for de conducere”, spune Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
Acesta este de părere că Aradul, Spitalul Jude­ţean şi sistemul medical are nevoie de o echipă unită, care să pună umărul pentru a primi mai mulţi bani de la Guvern. „Avem şase clădiri retrocedate, iar spitalul funcţionează în 19 clădiri, ceea ce nu este normal. Dacă «se fură», aşa cum spune dom­nul Duruş, atunci cum puteam recupera cele 100 de miliarde de lei vechi cât a avut datorii spitalul”, a spus mai preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu.

  • bomba spune:

    Eu Ionel Nedumeritu sufar de retard mintal si asta ma face sa postez cu user-ul name al altora. Sunt bolnav cu capul, va rog sa-mi intelegeti pasiunea bolnava. Ma doare ca am pupat atitea funduri portocalii pe degeaba.

  • Adi spune:

    Mai grozav este cel ce gestioneaza banul public in folosul propriu.Ce zici, am dreptate?Cine-i ala,ghici ghicitoarea mea!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției