Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție a venit în vizită la Arad

0
161

În cursul zilei de 08 iunie 2021, Tribunalul Arad a avut onoarea de a primi vizita de lucru a doamnei judecător Corina Alina Corbu, Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


În contextul imperativului digitalizării instanţelor din România, doamna judecător Corina Alina Corbu, Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, însoţită de specialişti în informatică, a vizitat Tribunalul Arad pentru a se documenta, atât cu privire la dosarul electronic, implementat deja la Înalta Curte de Casaţie de Justiţie, cât şi cu privire la alte aplicaţii dezvoltate de specialiştii IT din cadrul Tribunalului Arad, în vederea preluării acestora şi la nivelul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


În cadrul acestei vizite, doamna Preşedinte Corina Alina Corbu a avut şi o întâlnire cu judecătorii din cadrul Tribunalului şi Judecătoriei Arad.


În final, doamna Preşedinte a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a felicitat, atât conducerea Tribunalului Arad, cât şi corpul specialiştilor IT din cadrul acestei instanţe, pentru eforturile şi implicarea în realizarea digitalizării instanţelor judecătoreşti din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.