Preşedintele Senatului a demisionat astăzi, în şedinţa plenului Parlamentului

0
209

demisieÎn şedinţa de astăzi a celor două camere ale Parlamentului care avea ca scop validarea cabinetului propus de premierul Victor Ponta ca urmare a ieşirii de la guvernare a liberalilor şi a destrămării USL, Crin Antonescu, preşedintele Partidului Naţional Liberal şi fost copreşedinte al USL, şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului. „Dragi colegi, eu demisionez din funcţia de preşedinte al Senatului”, a anunţat Crin Antonescu în plen, după care a părăsit prezidiul şi a ocupat un loc în sală, alături de colegii săi liberali care, prin scandări repetate, au cerut demisia lui Victor Ponta.

Deputatul arădean Dorel Căprar consideră că demisia lui Crin Antonescu este firească dar întârziată. „Demisia aceasta este un gest normal, dar care trebuia făcut mai devreme”, a declarat Dorel Căprar.

Din PNL, demisia lui Crin Antonescu este văzută ca un act de maturitate politică, de demnitate şi de onoare. „Demisia lui Crin Antonescu este reacţia firească a unui om politic matur şi, în egală măsură, un gest de demnitate şi de onoare”, a declarat deputatul liberal de Arad Mihăiţă Calimente.

În PDL , demisia lui Crin Antonescu este văzută ca fiind un act calculat de salvare a unei imagini şifonate de asocierea cu PSD. „Demisia domnului Antonescu din fruntea Senatului este doar un gest de imagine, o încercare de-a convinge publicul că peste noapte este mai curat şi mai anti-pesedist. Adevărul este însă altul”, a declarat deputata PDL de Arad Claudia Boghicevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.